Ontwerp

Ontwerp-1

Onze prepress afdeling beschikt over moderne apparatuur en up-to-date software. Hier worden uw wensen vertaald in een ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met het uiteindelijke doel: wilt u drukwerk, printwerk, of groot formaat prints? Omdat alle mogelijkheden in huis zijn, weten onze medewerkers ook welke eisen er worden gesteld aan de bestanden. Dit bespaart tijd en kosten.

CTP-systeem voor perfect drukwerk

Dankzij een modern Computer-To-Plate systeem kunnen we uw ontwerp razendsnel omzetten in drukklare platen. Dit gebeurt met milieu-vriendelijke thermische platen, waarbij er geen chemische afvalstoffen vrijkomen.
Digitaal printen doen we op een Xerox 8002 systeem, waarbij de snelheid en hoge kwaliteit van groot belang is. Zodat uw order snel en nauwkeurig wordt afgewerkt.

Drukken, Printen of Grootformaat Prints

Alles vloeit samen… Dat hebben wij bij Drukkerij Van den Berg hoog in het vaandel staan. Dat maakt het voor u makkelijk: zo bent u er zeker van dat uw gedrukte folder dezelfde uitstraling en kleurstelling heeft als de geprinte gepersonaliseerde uitnodiging en de groot formaat poster voor de buitenreclame. Want voor u is het belangrijk dat u eenheid uitstraalt. En daar kunnen wij voor zorgen, door u die zorg uit handen te nemen. Uw zorg wordt onze zorg.