Drukken

Drukken-1
Van oorsprong zijn wij een drukkerij: een ambacht waar we trots op zijn. Maar tijden veranderen, en wij veranderen mee. Naast drukwerk verzorgen wij ook digitaal printwerk. Met haarscherpe afdrukken, die vergelijkbaar zijn met drukwerk, en lagere kosten voor kleine oplages.

Elk facet in eigen huis

De keuze voor drukwerk of digitaal printwerk maken we samen met u. Een keuze die van vele factoren afhankelijk is. Maar welke keuze u ook maakt, wij hebben elk facet in eigen huis, dus uw opdracht is in goede handen.

Het stopt niet bij drukken of printen

Drukken of printen is slechts één van de stappen in het proces. Ook het afwerken van een order hebben wij in eigen hand. Met onze moderne brocheerstraat maken wij moeiteloos een fraaie brochure van uw drukwerk. Met onze stansmachine zijn speciale vormen mogelijk en kunnen we ook offertemappen, dozen en verpakkingen voor u verzorgen. Ook hierbij geldt: alles in eigen huis, dus geen transportkosten en -tijd voor u. Alles erop gericht om uw order snel, nauwkeurig en tegen een scherpe prijs te kunnen leveren. Alles vloeit samen…